0 Läs mer >>


Nu händer det en del. De börjar försöka kravla o sätta sig upp. De ser så söta ut när de slår med sina tassar o känner sig för. Även ta smakprov på syskonens ben o öron ingår 😂.  Så charmiga men svåra att fota, de är ju otåliga o vill inte vara stilla för att fotas 💕

Tre veckor och utveck...

0 Läs mer >>
Nu har valparna börjat öppna ögonen. Så roligt o valparna får ett helt annat utseende med ögon o pigmentet på näsan. Nu är de små hundar 😍



Titt ut !!!

0 Läs mer >>
Valparna växer o frodas och mamma Elin mår bra. Hon tar hand om sina små så fint 💕. Mkt mer händer inte den första tiden men ser fram emot när de ska öppna ögonen sedan 👀 . 

Valparna

0 Läs mer >>
Förstår inte varför valpningar nästan alltid blir på natten 😴. Men vid 4 tiden i natt kom de äntligen o allt gick bra. Följ oss gärna så rapporterar vi utvecklingen här 💕 


Väntans tid är över

0 Läs mer >>

Fick fram honom efter hans leka gömme lek. Här är Pikachu badad o tofsad. 👍🏼😊

Slaget är vunnet

0 Läs mer >>


Hundbad o skitväder.....

0 Läs mer >>
Jaha. Smarta hundar med egen vilja kan ge lite merjobb. Andra kan ha kompostgaller för att skärma av hundarna när det behövs men inte jag.

 Robban, 9 år till sommaren, har sedan han va valp löst situationen med att bita tag i gallret o lyfta upp det. Enkelt då kunde ju han med syskon krypa under o friheten att springa med de vuxna o fritt som man vill är ju underbart. 

 Nu är det så att denna gossen älskar valpar, sitter gärna vid valplådan o tittar på underverken och när de blir lite större o fått komposthage ja då vet han hur han ska lösa det o få ut dem att leka o gosa med😁.   Tur jag införskaffat annan lösning med valphage inför framtiden. 

 Sedan har vi en kille till, Pikachu, han har ett annat sätt att lösa avstäningar. Han böjer lite på huvudet o stångar gallret tills det flyttar på sig om det inte hjälpt med att knö o hoppa på det.  Så roligt nog när jag skurade golv i går o stängde tillfälligt av så lyckades han med sådan kraft att både kompostgaller o skurhink välte 😳😬.
 Uj uj!!! Vatten över hela golvet o blöta hundar men Pikachu var glad o nöjd. Mission completed. 

 Bara ta upp vattnet o börja bada hundar. Sa du hundbad undrar Pikachu o smiter undan. Här ser hon mig väl inte.....
pikachu bakom gardinen 😜

bild på Robban i utställningsform

Sådant hundliv