0 Läs mer >>
Fullt ös o bus hemma i dag. 
"Matte" du behöver inte köpa nya dyra leksaker, jag hittar mkt kul i påsarna med återvinning... kolla här den är jätte rolig" Påhittiga "Melody" har ingaproblem med o sysselsätta sig själv, ja inte att sysselsätta andra heller😬 hon packade ju upp lite saker innan hon hittade va hon ville ha🙈 (null)
När hon tröttnar på att leka själv eller busa med pappa "Peppe" ställer mamma "Florence" Tibets Pride’s Bright as a Button gärna upp, full fart 🐾
(null)

(null)

Trevlig valborg önskar vi er alla🇸🇪🍻🥂☀️🌸
(null)

🌸Från Carina & Maggan🌸

🇸🇪 Valborg ☀️🌸🇸🇪

0 Läs mer >>
Ännu en utställningsdag avslutad. Även denna gången så var det Tibets Pride’s Man with a Mission "Peppe" & Tibets Pride’s Serendipity  "Melody" som var med, 
vi har några att välja mellan 😜 (kommer mer info o bilder om dem i framtiden)
En nöjd "Melody" slappar i Maggans knä.Trodde inte hon kunde vara still så länge ha ha ha (null)

Det bästa med dagen, förutom trevligt sällskap o lite tjöt vid ringside, var att vi passerar vår favvo ställe,  bästa restaurangen Brändåsen.  De visar dagen rätter i skyltfönster och se bara på utbudet av bakverk och storleken på dem😍 (null)
Sedan får hundar komma med in och de får en bricka med vattenskål o skål med köttbullar 
(null)
Förutom Tarja som åkte med oss så råkade vi på Eva-Lena o Christel utanför Brändåsen. Så det blev en trevlig liten shih tzu träff kring bordet. 
Tyvärr hann jag inte ta foto när "Melody" hoppade upp i soffan för o kolla läget,pussas o charmas med Maggan innan"Huliganen" hoppa ner igen. Hon är snabb o duktig på o hoppa till våran fasa.  Med på bilden är Tarjas hund Tazzels All I Want For Christmas "Anja" som är efter föräldrarna 
e: Tibets Pride’s Raining Men
u: Tibets Pride’s Legally Blond
(null)

Sedan rastade vi hundarna innan de skulle in i bur igen. Det är ju lag på att hundar ska åka säkert i bil, antingen bältade eller i bur. Tur våra hundar trivs och är vana vid det. 

(null)

(null)

(null)
"Peppe" är lugnare typ än sin dotter så honom kan man släppa kopplet på ibland. 

Hemvägen från Västerå...

0 Läs mer >>
Nu är "Peppe" klar, det blev excellent. Det är snart "Melodys" tur (null)

(null)

Fortsättning Rocklund...

0 Läs mer >>

Nu är vi på utställning o "Peppe" är redo för ringen kolla hur han kan se ut 

Före o efter bilder 😂🤪 (null)

(null)

(null) 


Utställning, Rocklund...

0 Läs mer >>
I natt kör vi igen, Västerås denna gången. 
"Peppe" va sådär taggad när det va dax o bada 😬 (null)
De inbillar sig att om de inte ser mig så är de osynliga 🤣. 
Min gamla "Robban" (r.i.p fina, saknade "Robban") brukade sätta sig bakom gardin i köket så man bara såg en viftande svans.  

Men nu när "Melody" är badad o fönad med så blir det sängläge så vi hinner sova liten stund, får ju gå upp mitt i natten 😴🌜 (null)

  (null)


Nya äventyr, nya tag

0 Läs mer >>
Oj att hon varit så liten o oskyldig ... 
"Melody" längst till vänster

(null)

Störst o minst 💕

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Så mkt huvud på den hunden. Hon är påhittig o busig denna fröken man får sig många goa skratt... jag kommer skriva om de jag minns pö om pö. 

”Melody” (även kallad...

0 Läs mer >>
Påskdagen i Sundsvall deltog vi på hundutställning, svensk vinnare 2019. 
Både far o dotter fick excellent o kom på andra placering, Melody fick Ck oxå.  Det gick hur bra som helst o köra den långa vägen upp men hemvägen.....
Efter utställningen åkte vi en liten bit o åt under tiden, sedan stannade vi o tog en promenad med hundarna o tur va väl det för sedan gick det inte smidigt.  Långa köer på vägen gjorde att vi i några mil bara körde 0-40km/h SUCK men vi hade vacker natur o titta på  (null)
Sedan körde vi efter Googlemap o hamnade på någon landsväg, det funkade ju men va mkt fartkameror o lägre hastigheter. Vi passerade en olycksplats med flera utryckningsfordon och sedan fick vi problem med bilen😢. Generatorn la av men vi lyckades ta oss söder om Vårgårda i alla fall där en vän fick hämta oss och bärgare fick hämta bilen. 
Men nu är bilen lagad, ska packas o så tar vi nya tag i helgen 😜😉. 

Lite bilder fr helgen på Tibets Pride’s Man with a Mission "Peppe" & Tibets Pride’s Serendipity "Melody" 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Helgens äventyr...

0 Läs mer >>
I dag har vi tagit det lugnt o sett en del av Sundsvall.  Vi upptäckte att Gustav ll Adolf även grundade Sundsvall 1621. Alltid lär man sig något nytt.  (null)

(null)

(null)

(null)
I morgon är det utställning sedan kör vi hemåt igen. Så i kväll blev det lite pälsfix Melody hjälper till o hämtar kam 😂. Första gången Peppe o Melody bor på en båt o hotell förutom lite "mamma lämna mig inte gnäll" har det gått jättebra både med den långa resan o sova borta, även med en ny hundvän. (null)

(null)

(null)


Sundsvall by day

0 Läs mer >>
Långfredag blev att tillbringa mestadels i bilen. Självklart lite påskpynt i bilen ha ha 

Resan till Sundsvall gick bra men började lite motigt.  Först va vi lite för trötta för o komma iväg den tid vi planerat, när jag tankade bilen stannade pumpen så fick åka till en annan tapp o tanka, och det värsta av allt... en fågel flög rakt in i bilrutan så det sa smack 🐦😥 
Men resten av resa gick över förväntan.  Lite fikastop o kisspauser men massa tjöt o goa skratt så poff va vi framme. (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Långfredag, lång bilr...

0 Läs mer >>
Och då tänker ni grön gräsmatta o massor av blommor... NÄÄ men är det gott väder så måste tydligen de flesta av hundleksaker ut och sprida glädje o färgklickar lite här o där. Fast i bland hittar vi ngn leksak i häcken mot grannen, då har deras katt varit här o försökt sno åt sig ha ha ha 🐈 
(null)

(null)
Men va har jag i rabatten då???!!!
Svaret är väl självklart... lite tuggade tulpaner och..hundar 🙈 (null)


Härligt väder, Färggl...

0 Läs mer >>
Det va skam va jag varit dålig på att skriva o lägga ut bilder här 🙈. Ska göra ett nytt försök  nu för det är ju så roligt att dela med sig och kul att kunna gå tillbaka tillo kolla på sedan. Och nu när vi har en smart och påhittig huligan så finns mkt att skriva om 😂. 

Mkt har hänt och vår kille "Peppe" Tibets Pride’s Man with a Mission, 

(null)

som i förra inlägget va liten är nu mer hela 3 år gammal har blivit pappa. En av valparna, "Melody" Tibets Pride’s Serendipity har stannat hos oss. Det är hon som går under namnet huliganen 😂

Jag får nog dela med mig lite pö om pö om hennes hyss här sedan, både som hon har gjort och tvivlar inte på att det blir fler o nya 😬

(null)

(null)

(null)

Bättre sent än aldrig...