Hemvägen från Västerås

Ännu en utställningsdag avslutad. Även denna gången så var det Tibets Pride’s Man with a Mission "Peppe" & Tibets Pride’s Serendipity  "Melody" som var med, 
vi har några att välja mellan 😜 (kommer mer info o bilder om dem i framtiden)
En nöjd "Melody" slappar i Maggans knä.Trodde inte hon kunde vara still så länge ha ha ha (null)

Det bästa med dagen, förutom trevligt sällskap o lite tjöt vid ringside, var att vi passerar vår favvo ställe,  bästa restaurangen Brändåsen.  De visar dagen rätter i skyltfönster och se bara på utbudet av bakverk och storleken på dem😍 (null)
Sedan får hundar komma med in och de får en bricka med vattenskål o skål med köttbullar 
(null)
Förutom Tarja som åkte med oss så råkade vi på Eva-Lena o Christel utanför Brändåsen. Så det blev en trevlig liten shih tzu träff kring bordet. 
Tyvärr hann jag inte ta foto när "Melody" hoppade upp i soffan för o kolla läget,pussas o charmas med Maggan innan"Huliganen" hoppa ner igen. Hon är snabb o duktig på o hoppa till våran fasa.  Med på bilden är Tarjas hund Tazzels All I Want For Christmas "Anja" som är efter föräldrarna 
e: Tibets Pride’s Raining Men
u: Tibets Pride’s Legally Blond
(null)

Sedan rastade vi hundarna innan de skulle in i bur igen. Det är ju lag på att hundar ska åka säkert i bil, antingen bältade eller i bur. Tur våra hundar trivs och är vana vid det. 

(null)

(null)

(null)
"Peppe" är lugnare typ än sin dotter så honom kan man släppa kopplet på ibland. 

Kommentera här: